Sub-Zero Wijnbewaarkasten Collectie

Er wordt wel gezegd dat een geweldige wijn niet bestaat, maar een geweldige fles wijn wel. En dat komt omdat de kwaliteit vaak verschilt van fles tot fles, voornamelijk ten gevolge van variërende bewaarcondities. Sub-Zero ontwerpt de wijnbewaarkasten zodat u nooit teleurgesteld hoeft te zijn. Sub-Zero wijnbewaarkasten zijn niet zomaar wijnkoelers. Ze zijn specifiek toegespitst op het goed houden van wijn en beschermen tegen alle schadelijke factoren die de kwaliteit van de wijn kunnen beïnvloeden: warmte, vochtigheid, licht en trillingen. Twee onafhankelijke opslag zones, elk apart afgesloten en digitaal afgeregeld, maken mogelijk dat u in één apparaat gelijktijdig de perfecte kelder en serveercondities kunt handhaven. De aansturing door de microprocessor houdt de temperatuur binnen één graad van de ingestelde waarde. Het UV-werende glas filtert de schadelijke straling, die de wijn vroegtijdig kan doen rijpen. De stille compressor laat de wijn onverstoord liggen, zonder schadelijke trillingen te veroorzaken waar delicate wijnen onder lijden. De draagrekken glijden soepel naar voren en geven toegang tot alle wijn, zonder deze te agiteren. Het resultaat? Perfecte condities, en perfecte wijn.

De Sub-Zero wijnbewaarkasten collectie is veelzijdig en stijlvol genoeg dat ze er in elke keuken uitziet of ze thuis is, of de stijl nou modern of traditioneel is. Omdat we al langer dan wie dan ook doen wat we doen, omdat we meer weten dan wie dan ook. En dat zie je terug in de breedte en diepte van ons aanbod. We hebben stijlen en combinatiemogelijkheden die aanspreken bij ieders smaak, en een ruim aanbod aan maatvoeringen zodat er in iedere keuken wel een Sub-Zero ingepast kan worden.

Er zijn drie lijnen: de inbouwlijn, voor het klassieke Sub-Zero uiterlijk met uitgekiende design afwerking; de Onderbouw lijn, klein genoeg om in de meest knusse hoekjes geplaatst te kunnen worden, maar groot genoeg om maar liefst 46 flessen te herbergen, en onze geïntegreerde lijn, die ontworpen is om volledig in het meubilair te verdwijnen, zodat niets in de weg staat van uw creatieve visie. Elke lijn heeft zijn eigen uitgesproken stijl, maar allemaal hebben ze dezelfde minutieuze aandacht voor detail en kwaliteit die Sub-Zero in een klasse apart zet. 

INBOUW (ICBWS-30)

Dit model past bij de Sub-Zero inbouw koelkasten en heeft hetzelfde klassieke Sub-Zero uiterlijk. Hij is gemaakt voor diegenen die de wijnbewaarkast willen inbouwen in meubilair, maar nog wel de mooie strakke lijnen van het apparaat willen zien, met zijn subtiele scharnieren en het stijlvol glanzende roestvrij staal. Met de meubelpaneel uitvoering en ‘Vlakke Inbouw’ inbouwoptie kunt u het apparaat aanpassen aan uw wensen en uitrusen met meubelpanelen of RVS panelen, om het apparaat te laten opgaan in omringend meubilair, of als contrapunt te laten fungeren. Dit model kan ook vrijstaand geplaatst worden na toevoeging van Sub-Zero roestvrijstalen zij- en bovenpanelen.

GEÏNTEGREERD (427G, 427RG)

Deze modellen passen perfect bij de Sub-Zero geïntegreerde koelingslijn en zijn ontworpen om zonder zichtbare scharnieren of ventilatieroosters in omringend meubilair te verdwijnen. Deze modellen zijn ontworpen om moeiteloos in uw ruimte op te gaan en zijn flexibel genoeg om in te zetten waar u ook maar wijnopslag nodig heeft, zoals de eetkamer, studeerkamer, thuisbioscoop of natuurlijk de keuken. Optionele roestvrijstalen frontpanelen zijn verkrijgbaar als accessoire, om contrast met het andere meubilair in de kamer te creëren.

ONDERBOUW (424G, 424FSG)

Onderbouw modellen bieden compacte wijnopslag tegen hetzelfde hoge niveau in kwaliteit en design als de grotere apparaten. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw onderbouw apparaat voor uw keukeneiland, bar of lounge, of een volledig roestvrijstalen vrijstaand apparaat dat gemakkelijk overal geplaatst of verplaatst kan worden. Bewaar of serveer uw wijn in stijl, waar u maar wilt.

4740

U heeft die bijzondere wijn gevonden, en er een doosje van besteld, en nu moet die goed verzorgd opgeborgen worden tot u de tijd ervoor heeft om er van te gaan genieten. U zult niets beters vinden dan een Sub-Zero: het is alsof u daarmee de rode loper uitrolt voor uw wijn. Elke fles krijgt een VIP behandeling.

Elke fles rust op roestvrije metalen roosters die moeiteloos naar voren en achteren glijden, zodat de wijn niet geagiteerd raakt, en rode en witte wijnen kunnen elk bij een temperatuur bewaard worden die het beste ervoor geschikt is. Beschouw het als de perfecte opslagkelder, maar dan zonder de spinnenwebben.

 

 

Sub-Zero Wijnbewaarkasten Hoofdkenmerken