Met eSommelier organiseert u uw wijnkelder op de eenvoudigste en meest efficiënte manier.

Een geavanceerd wijnkelder management systeem bestaande uit: Touch Screen, Labelprinter & Barcode scanner. eSommelier is de ultieme oplossing voor de serieuze wijn verzamelaar die wil voorkomen dat een wijn over zijn hoogtepunt heen gaat alleen omdat hij/zij er niet in geslaagd is een goed systeem bij te houden. eSommelier informeert u op overzichtelijk manier wat er in uw kelder ligt, waar het ligt en wanneer welke wijnen gedronken kunnen worden.

esommelier3

Wijnkelder management is voor altijd veranderd

Nooit eerder zijn wijnliefhebbers instaat geweest om hun wijnkelder op deze eenvoudige en efficiente manier te beheren. Het eSommelier touch screen stelt u instaat om met een vingerwijzing bijvoorbeeld uw drinkbare Bordeaux wijnen te laten zien. Het toevoegen van een wijn is in een handomdraai gebeurd. Net als het afboeken van een wijn. U houdt de wijn onder de barcode scanner en de wijn wordt direct uit het systeem gehaald.

De oplossing voor uw wijnkelder

eSommelier is de ultieme oplossing voor de serieuze wijn verzamelaar die wil voorkomen dat een wijn over zijn hoogtepunt heen gaat alleen omdat hij/zij er niet in geslaagd is een goed systeem bij te houden. eSommelier informeert u op overzichtelijk manier wat er in uw kelder ligt, waar het ligt en wanneer welke wijnen gedronken kunnen worden.

Prijsstelling en waardebepaling on-demand*

Het systeem laat zien wat u voor een wijn heeft betaald en wat het op dit moment waard is. Nu kun je niet alleen de prijs zien die je betaald hebt voor de wijn, maar ook wat het nu waard is. eSommelier houdt de marktprijzen constant in de gaten. Regelmatig worden de prijzen in de database geupdate. eSommelier synchroniseert deze nieuwe gegevens met uw systeem, zodat u juiste waarde van uw kelder kunt opvragen. Dit gaat volledig automatisch.

Sneller dan ooit

Het toevoegen van een fles wijn, of een kist duurt 2 minuten. Het verwijderen van een wijn uit uw digitale kelder duurt twee seconden. De nieuwe eSommelier is nog sneller in het gebruik. Het weergeven van uw gemaakt selectie is in een “split second” gebeurd. Mede daardoor is het een geweldige ervaring om met uw wijsvinger door even door uw waardevolle kelder “te bladeren”.

All over the world…toegang tot uw wijnkelder

U kunt uw wijncollectie vanaf elke internet browser benaderen. Bijvoorbeeld met behulp van een Apple iPad, kunt u door uw collectie bladeren door het aanraken van het scherm, net alsof je in je kelder bent. Maar ook kunt u met de iPad wijnen toevoegen of verwijderen.
Waar u ook in huis bent: uw kantoor, uw keuken, of vanuit uw woonkamer, u heeft toegang tot uw wijn collectie. Als u uw wachtwoord met uw wijnconsulent deelt, kunnen zij op afstand toegang tot het systeem krijgen en aanbevelingen doen m.b.t. welke wijnen eerst gedronken mogen worden. Ook kunnen ze op deze manier aan- of verkoop advies geven.

Veel meer dan alleen software

eSommelier is ontworpen voor de wijnverzamelaar die in een hand om draai de belangrijkste gegevens wilt weten. Vergelijk eSommelier met elke andere wijnmanagement software oplossing en je zult zien dat zelfs de beste wijn-software niet in de buurt komt van het gemak en de elegantie van het eSommelier hardware en software systeem.

Overzichten

Het systeem genereert, met een druk op de knop verschillende Excel sheets met gegevens die handig zijn op te weten. Zol kunt u bijvoorbeeld zien wanneer u bepaalde wijnen heeft gedronken en wat er op dit moment in uw wijnkelder ligt.

esommelier

Barcodes

eSommelier’s Bar Code Printer creëert een label voor elke fles die eSommelier wordt ingevoerd. Het beheren van uw wijn is nu heel gemakkelijk. Elke fles heeft een unieke barcode en adres, zodat u op elk moment precies weet wat u heeft en waar het ligt.
De meegeleverde Bar Code Scanner maakt het verwijderen van flessen uit uw wijnkelder wel heel gemakkelijk. U houdt het label van de fles onder de Barcode Scanner en u bent klaar. De fles zal automatisch uit de voorraad worden verwijderd. U zult begrijpen dat het inboeken van ongebruikte flessen net zo eenvoudig is. De labels maken gebruik van een speciale lijm die geen lijmresten achterlaten wanneer de labels van de fles worden gehaald.

Extra service

Wij kunnen u ondersteuning beiden bij het opstarten en inrichten van uw eSommelier systeem zoals het invoeren van uw wijnen, maar ook het labelen van uw flessen nemen wij u graag uit handen. De bijkomende kosten zullen we apart voor u berekenen.

* Deze functies zullen spoedig volgen en worden automatisch op uw eSommelier systeem bijgewerkt wanneer ze beschikbaar zijn.

Offerte aanvragen